3D látványtervezés! Heti 3D!
Vigyél színt a szürkületbe!

A kék színű burkolás nyugalmat sugároz. A fürdőszoba a nyugalom szigete, így a természethez közel álló színválasztással fokozhatjuk azt az élményt, amit relaxáláskor megkívánunk. A lakásunkban egyetlen olyan helység van, ahol a fárasztó nap végén megpihenve leginkább ellazulhatunk, ez a fürdőszoba.

A kék szín a tengert és a tiszta égboltot is behozza lakásunkba. De a kék csempék választásánál végig kell gondolnunk, mit szeretnénk elérni, mert a kék és árnyalatai más és más hatást váltanak ki.

A kék árnyalatú burkolás, a hozzá illő elegáns szürke csempék és az azokat elválasztó fehér fuga rétegek máris tökéletessé és harmonikusan egységessé varázsolják a fürdőszoba képét.

A következő 3D látványtervezés során létrehozott fürdőszoba, a megrendelő valamennyi igényét ki tudja elégíteni.

 3D látványtervezés csempe

 A kék csempés 3D látványtervezés

ami kék…

A tervezéshez a Love Parfum olasz csempe termékcsaládot választotta megrendelőnk. A kék és a szürke csempe szín találkozása a fürdőszoba falán, az alábbi képeken is látható remek enteriőrt eredményez. A kék színnel tervezéskor óvatosan kell bánni. Ha túl sok van belőle, az hidegebbé teszi a fürdőszoba légkörét. Azonban kreatív ötletek, mint amilyen ennél a burkoló munkánál is megvalósultak, kifejezetten csinossá teszik helységünket.

 ami nem kék…

Az elmúlt időszakban egyre népszerűbbé váltak a fa hatású padlólapok. Persze ez nem véletlen. Számos előnnyel rendelkeznek ezek a fa hatású padlólapok és szerencsére mára az áruk is nagyon kedvező. A fa hatású járólapok otthonunk bármelyik pontján alkalmazhatóak. Még ott is, ahol a hagyományos fa már nem jó megoldás. Kerámia révén könnyen tisztítható, illetve vizes helyiségekbe és kültérre is alkalmazhatóak. Méretben, mintázatban, színben rengeteg lehetőség közül válogathatunk. Éppen ezért megrendelőnk járólapnak fürdőszobájába a képen látható fa hatású szürke színű Love Fusion padlót választotta.

 

és ami átlátszó, és ami csillog…

A zuhanyajtó az elegáns, szinten minden fürdőszobába beleillő átlátszó üvegből készült Ravak
Smartline
szögletes kialakítású zuhanyajtaját választotta. A csillogó fém alkatrészekkel lágyan hangsúlyozott üveg letisztult eleganciája kiemeli a zuhanykabin könnyű, levegős benyomását.

Egy ilyen típusú zuhanyzóba tökéletesen beleillik a szintén Ravak családból származó Ravak Jet Light hidromasszázs panel, ami még tovább fokozza a zuhanyzás élményét. Minimális méretekre csökkentett panel, amely mégis megőrzi a hatékony hidromasszázs funkciókat. Négy állítható fúvókát és egy esőztető és kézi zuhanyfejet tartalmaz.

 A megrendelő által választott mosdó csaptelep a Grohe Eurocube névre hallgat. Ez az egykaros csaptelep króm színű, fém fogantyús, flexibilis csatlakozótömlővel és hőmérséklet korlátozó funkcióval rendelkezik. 

törölközőszárító radiátorok ma már esztétikai szempontból is részei a fürdőszobának, ezt a gyártók is hamar felismerték, ennek köszönhetően már számtalan formából, színből, designból választhatunk. 

 Megrendelőnk a Radeco Standard típusú szárítót választotta fürdőszobájába. Hatalmas előnye a magas hatásfokú szárítás, éppen ezért kiváló választás fürdőszobákba. Függőlegesen szerelt radiátor, könnyen felszerelhető és használható. Hasonlóan a többi Radeco termékhez, ez is elérhető bármilyen színben.

Modern
szaniterek!

A Roca The Gap szaniter termékcsalád tökéletes megoldás az ilyen modern és letisztult fürdőszobákhoz.

Ez a kollekció, melyet Antonio Bullo tervezett, egyszerre ad kompakt és funkcionális stílust. Széles kínálata lehetővé teszi a felhasználónak, hogy optimálisan használjon ki minden helyet a fürdőszobában. Modern és stílusos vonalai intelligens választássá teszik.

Mindamellett, hogy jó hő leadó képességgel rendelkeznek és olcsó a fenntartásuk, még praktikus kiegészítőként is funkcionálnak a fürdőszobákban, valamint nem elhanyagolható a desing-ban alkotott szerepük. Praktikusak, hisz lehet rajtuk törölközőt, ruhát tárolni, szárítani, vagy akár a köntöst ráakasztani. Nem foglal sok helyet, és egy exkluzív, design-os darab feldobja a fürdőszobát.