Mindenki ismeri az érzést, amikor meglátunk egy gyönyörű csempét, vagy járólapot, majd egyszerre bele is szeretünk, de amikor a valóságban meglátjuk felburkolva és ráébredünk, hogy igazából egyáltalán nem is így képzeltük el és sajnos csak a csalódás érzése marad nekünk.

Na! Pont az ilyen esetekre tökéletes megoldás a 3D-s látványterv.
.
A 3D-s tervezés előnye, hogy lakberendezési ötleteinket kipróbálhatjuk virtuálisan, ahelyett, hogy ténylegesen megvalósítanánk. A látványterv segítségével még a kivitelezés előtt valós képet kaphatunk jövőbeli fürdőszobánkról. Fontos szempont, hogy pontosan tudjuk fürdőszobánk méreteit, hiszen a méretek alapján tudunk 1 méretarányos modellt készíteni, melyben tetszőlegesen variálhatjuk a nekünk tetsző színeket, fényeket és burkolatokat.
Érdemes látványtervet készíteni minden felújítás előtt, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy amit fejben elképzeltünk az a valóságban is jól fog mutatni. A 3D költségkímélő megoldás lehet pénztárcánk számára és az ilyen kellemetlenségektől is megkímélhet bennünket.
A BNF 3D-s tervező szakemberével, Danival és az ő szaktudásával, valamint kiváló 3D tervező program segítségével könnyedén életre tudjuk kelteni álmaid fürdőszobáját. 
.
Minden héten be fogok nektek mutatni egy megvalósult látványtervet, amiből ötleteket tudtok meríteni a ti saját fürdőszobátok kialakításához!
.
Na, de lássuk is, hogy miről beszélek!

Csempe 3D látványterv

Ezt a modern és fiatalos fürdőszobát Dani egy fiatal szerelmespárnak készítette. A burkolattal kapcsolatban nem volt konkrét elképzelése egyiküknek sem, abban azonban biztosak voltak, hogy szeretnének egy szép, fiatalos, időtálló és a megszokottól eltérő burkolatot fürdőjükbe.
.
Mivel egy kisebb méretű fürdőszobáról volt szó, első szempont az volt, hogy a színekkel való játékkal próbáljunk egy kicsit nagyobb méretű fürdő hatását elérni.

.

Dani a látványtervhez a Casalgrande Padana Living csempe családját választotta, azon belül is a Casalgrande Padana Living Ice csempe került felhasználásra.

A termékcsalád szinte minden fürdőszobához tökéletesen illik, semleges színével és matt felületével elegáns és modern stílust kölcsönöz fürdőnknek, ami bármilyen csempével, bútorral, vagy fürdőszobai kiegészítővel tökéletesen párosítható. 

.

A pár padlólapnak a Zalakerámia Amazonast választotta.


.

.A fahatású járólapok otthonunk bármelyik pontján alkalmazhatóak. Még ott is, ahol a hagyományos fa már nem jó megoldás. Kerámia révén könnyen tisztítható, illetve vizes helyiségekbe is alkalmazhatóak. Méretben, mintázatban, színben rengeteg lehetőség közül válogathatunk.

Kényelem szempontjából nagyon fontos volt a pár számára, hogy a fürdőszobabútor és a mosógép egy síkban legyen, ezáltal sokkal praktikusabb a használatuk és esztétikailag is jobban mutat. Dani ezt a kérést úgy oldotta meg nekik, hogy az átlagosnál magasabbra tervezte a bútort és a csaptelepet. Ehhez az összeállításhoz kollégánk a Ravak Suzan csaptelep családot ajánlotta amely jól illik a csempe burkolathoz.
.
.
A látványterv elkészítése rengeteget segített abban, hogy ténylegesen látták, hogy is fog kinézni fürdőjük így már könnyedén valóra tudták váltani álmaik fürdőszobáját.
.
Ha Neked is van elképzelésed, hogy milyen csempe tetszene, de kíváncsi lennél, hogy nézne ki a valóságban, fordulj hozzánk bátran, a BNF csapata sok szeretettel vár!