Napjainkban egyre elterjedtebbé vált az érdeklődök és a vásárlók körében az úgynevezett metró stílusú fali csempe. A metró csempe a párizsi földalatti tömegközlekedésben túlnyomóan használt burkolatról kapta a nevét. Hazánkban Budapesten a HÉV egyes állomásain, valamint a kis földalatti teljes vonalán fedezhető fel ez a stílus.

metró csempe

A klasszikus metró csempe fehér, fényes kb. 10×20 centiméter nagy. Ezen belül megtalálható az egyszerű sima felületű és a fózolt szélű változata is. Napjainkban már rengeteg formájával és színével találkozhatunk.

Időtlen varázsa miatt jó befektetés azok számára, akik hosszú távra szeretnék kialakítani otthonukat.

Konyhánk, fürdőszobánk, vagy akár nappalink hangulatát könnyedén feldobhatjuk a metró csempe egyedi stílusával. Bármilyen stílussal jól párosítható. Egyaránt beleillenek a klasszikus és a modern hangulatú helyiségünkbe is. Mindegy, hogy nagy terekről vagy egy kisebb méretű garzonról legyen szó, ugyanúgy egyedivé varázsolja otthonunkat.

metró csempe

Akár önmagában (1 színben) akár több szín keverve is jól mutat. Dekor csempék használatával, vagy a burkolat különböző rakásmódjával különleges hatást alkothatunk ízlésünknek megfelelően. Ezek a variációk könnyedén megvalósíthatók a Vilar Blanco Liso Brillo és a Vilar Atlantis Lisa Brillo metró stílusú, spanyol származású termékeivel. Dekornak pedig a legjobb választás konyhánkba a Paradyz Tamoe 9,8×19,8 –as dekor lapjai. A burkolatok megtalálhatók bemutatótermünkben, melyek most akciós áron vásárolhatók meg. Természetesen első osztályú termékekről beszélünk.

metró csempe
metró csempe

Kreatív elhelyezés a fürdőszobában és a konyhában is…

metró csempe
metró csempe

Egy kis kreatív segítség a csempék elhelyezéséhez…

metró csempe